English Danish

KuhreFysio.dk

Jeg blev kontaktet af min designguru, Esben Lorenzen, der havde et interessant projekt i pipelinen: Kuhrefysio. Kunden var interesseret i at lynendes hurtigt website, og Esben havde informeret hende, at jeg kunne levere netop dette. På baggrund af dette ønske om performance indgik vi en aftale om, at vi skulle bygge websitet på en opkommende teknologi, Angular 2 (Også kaldet “Angular”).

Kuhrefysio.dk blev med afsæt i denne aftale et af de første websites i verden baseret med disse teknologier. For nørderne blandt os kan det nævnes, at kombinationen af Angular og WordPress’ REST API sikrede et særdeles tilfredsstillende resultat. Hele websitet indlæses på én gang på blot 1.3 sek. i gennemsnit; herefter kan brugerne klikke sig videre på websitet med øjeblikke sideskift, hvilket sikrer brugerne en formel-1 lignende hastighed og dermed alle tiders brugeroplevelse.

Kuhrefysio er udstyret med Doshs editeringslag, hvilket gør vedligehold til en leg – ifølge ejeren, Mette:

Da vi for et år siden skulle have lavet hjemmeside for min klinik KuhreFysio.dk fik jeg anbefalet at bruge Martin. Han har været vores web-mand lige siden. Vores hjemmeside har hurtige indlæsningstider, er nem og brugervenlig at redigere selv – og når der er noget som vi ikke selv kan rette, er Martin hurtig på tasterne og får løst vores ønsker.

Martin har været god til at guide os til løsninger som var mere optimale end vores egne ideer, såvel som samarbejdet rigtig godt med vores grafiker. Ikke mindst evner Martin at forklare mystisk web-sprog på dansk til os.
– Mette Kuhre, stifter og ejer af Kuhrefysio

Det interessante, men særdeles interessante, ved at bygge Kuhrefysio.dk var anvendelsen af en ‘umoden’ teknologi. Dokumentationen var sparsom og visse funktioner kom ikke ud-af-boksen, f.eks. ift. SEO-optimering. Dette var dog en oplagt mulighed for at dygtiggøre sig i en relativt ukendt, men meget lovende teknologi. Vi fik løst udfordringerne således at Mette i dag er indehaver af et SEO-optimeret, administrationsvenligt og lynhurtigt website.

Martin Hobert

Jeg specialiserer mig i WordPress, PHP, Angular, CSS3 og Javascript. Derudover har jeg bygget Dosh, et editeringslag, som integreres med din WordPress-installation og skaber et administratorvenligt set-up. Jeg roder selvfølgelig også med andre teknologier såsom ReactJS, Vue og Laravel.