English Danish

Washa.dk

Vækstraketten Washa, kendt bl.a. fra Løvens Hule på DR, hyrede mig til at lancere deres website således at deres digitale identitet stemte overens med dét image, de ønskede at portrættere. Herudover skulle websitet integreres med et ecommerce-system, hvilket tillod brugeren at bestille vasketøjsafhentning direkte fra washa.dk.

Jeg modtog et brief fra Washa om, at skabe en enkel og straight-to-the-point brugeroplevelse for kunden. Washa vidste, at potentielle kunder, der ville anvende deres service, ofte var fanget i et ‘dovent øjeblik’ eller havde en generel travl hverdag. Jeg lagde derfor mit fokus på, at skabe et website med få, skarpe budskaber og dertilhørende call-to-actions. Den efterfølgende bestillingsproces var designet og kodet på en enkel facon, så kun de nødvendige informationer indsamledes og brugeren fik svar prompte takket være et top-tunet flow, performance-wise. Integrationen til Washas back-end muliggjorde virksomheden til hurtigt og effektivt, at få opdateringer på kundernes ordre således, at de hurtigt kunne rykke ud til afhentning.

I den tekniske boldgade kan det nævnes, at Washas v. 1.0 blev bygget på WordPress med en WooCommerce-opsætning, der distribuerede ordre direkte til virksomhedens eget system. Jeg sørgede for, at performance var i højsædet givet førnævnte behov for et effektivt bestillingsflow, bl.a. ved at skabe et simpelt site med få grafiske elementer kodet i PHP og Javascript.

På en personlig note, så var det tilfredsstillende at se Washas website komme flyvende ud af starthullerne, velvidende at ens system muliggjorde dette. Det var desuden inspirerende at mærke energien fra et team af håbefulde iværksættere, hvorfor jeg håber, at få lov at være med til en lignende succeshistorie i fremtiden.

Martin Hobert

Jeg specialiserer mig i WordPress, PHP, Angular, CSS3 og Javascript. Derudover har jeg bygget Dosh, et editeringslag, som integreres med din WordPress-installation og skaber et administratorvenligt set-up. Jeg roder selvfølgelig også med andre teknologier såsom ReactJS, Vue og Laravel.