English Danish

Udvikler med en passion for lynhurtige og responsive webprojekter

Detaljeorienteret frontend-udvikler med performance som mærkesag

Enhver udvikler har hver sine passionsområder, hvilket ens løsninger bærer præg af. Uanset om jeg kreerer et website, en app eller platform, består mit digitale aftryk af to elementer, der altid er mærkbare for brugeren: performance og sprøde detaljer. Kombinationen af disse er dét, der skaber den sublime brugeroplevelse.

Hvis du er med på den tekniske jargon kan det nævnes, at jeg specialiserer mig i WordPress, PHP, Angular, CSS3 og Javascript. Derudover har jeg bygget Dosh, et editeringslag, som integreres med din WordPress-installation og skaber et administratorvenligt set-up. Dette samsurium af platforme og performancefokuserede programmeringssprog er den perfekte base til skabelse af lynhurtige, skarpe samt bruger- og editeringsvenlige webløsninger.

Referencer

Færdigheder og passionspunkter

Brugervenlige webløsninger

Kombinationen af Wordpress, Dosh-platformens editeringslag samt mit speciale i performancefokuserede programmeringssprog, sikrer en brugervenlig oplevelse for dine besøgende såvel som dig selv.

Apps, der øger brugerglæden

Loyale brugere skal kæles for. En app udviklet af Dosh er skræddersyet til eks. at accelerere en bestillingsproces, hvilket sikrer dine stamkunder en optimal købsoplevelse.

Et stærkt netværk

Jeg har et bredt netværk af grafiske designere, UI/UX-eksperter, SEO/SEM-fanatikere etc., der kan drages ind i dit projekt i bestræbelserne på at skabe den skarpest mulige løsning.

Søgemaskineoptimerede websites

Enhver indholdstype og skabelon baseret på Dosh-platformen er opbygget efter de seneste SEO-standarder, så rammerne for at opnå top-positioner på Google er skabt.

Følg min rejse

Læs om mine tidligere positioner, og hvad jeg har taget med i vidensrygsækken.

 • Feb., 2017
  Platform Developer, LeadFamly
  Angular-programmering hos Danmarks førende gamification-udbyder

  Hos LeadFamly udbygger jeg Danmarks største gamification-platform med innovative spilkoncepter i et toptunet Angular-framework.

 • Nov., 2015
  Web Developer, Mindworking
  Styrmand i webafdelingen med ansvar for kvalitetssikring og frontend-optimering

  Hos Danmarks største udbyder af markedsføringsværktøjer til ejendomsmæglerbranchen, stod jeg i spidsen for websiteudvikling og den bagvedliggende custom-build WordPress-platform, der udgjorde kernen i vores digitale ‘plug-n-play’-strategi.

 • Aug., 2014
  Web Developer, Washa
  Ansvarlig for ombygning af website og eCommerce-integration

  Vækstraketten Washa, kendt bl.a. fra Løvens Hule på DR, ansatte mig pr. kontrakt til at lancere deres website således at deres digitale identitet stemte overens med dét image, de ønskede at portrættere. Herudover skulle websitet integreres med et ecommerce-system, hvilket tillod brugeren at bestille vasketøjsafhentning direkte fra washa.dk.
  Læs mere

 • Feb., 2013
  Freelancer
  Kundefokus i højsædet atter engang

  Kundekontakt og konsolidering var to områder, jeg værdsatte under FoxWebs storhedstid, og ønskede at dyrke yderligere. Jeg tilbragte derfor halvandet år som freelancer, hvor jeg bl.a. konceptudviklede og opbyggede en frembrusende og content-intensiv musikblog, Project Lightstyle.

 • Okt., 2012
  Frontend Developer & SEO-marketer, Partner Dialog
  Ansvarlig for vedvarende frontend-udvikling iført SEO-førertrøjen

  I det svært konkurrenceprægede marked for søgeord relateret til “telemarketing”, er SEO-indsatser uundværligt for at opnå eksponering på høj-volumen keywords. Jeg var i forreste geled i denne henseende hos Partner Dialog, da jeg stod for SEO-optimering af sideskabeloner såvel som sidernes content.

 • Jan., 2011
  Udvikler & medstifter, FoxWeb
  Den ene halvdel af en dynamisk duo med fokus på førsteklasses brugergrænseflader

  En af landets skarpeste digitale designere, Esben Lorenzen, og jeg stiftede Foxweb. Vi påtog projekter med komplekse brugergrænsefladebehov. Med Esbens skarpe digitale pen og min passion for transitioner og effekter, fik vi skabt nogle innovative online oplevelser.

Tag et kig på mine seneste projekter

KuhreFysio.dk

Lynendes hurtigt Wordpress website programmeret i Angular

Washa.dk

Relanceret brugergrænseflade med eCommerce-integration til online bookinger

PartnerDialog.dk

Website med skarpe SEO-optimerede rammer til en ambitiøs content-strategi

Opdater din WordPress idag!

Find ud af hvorfor det er så vigtigt at få din WordPress opdateret!

Refleksioner om projekter, teknologier, trends og strøtanker

Hvorfor skal du opdatere din WordPress installation?

Hver gang der kommer en ny WordPress opdatering ud får man en fin notifikation i sit dashboard, og tit funderer man på om det er sikkert at ins...

Gamestation.dk

Gamestation.dk var en førende webshop af gaming computere og eSports udstyr. De blev senere opkøbt af SharksGaming.dk, hvorfor websitet ikke l?...

Pread.ly

Pread.ly blev stiftet med formålet om, at skabe en hub over livsstilsblogs, hvor meningsdanneres indlæg fra egne blogs blev samlet. Via en algo...

Hent flere