English Danish

Udvikler med en passion for lynhurtige og responsive webprojekter

Detaljeorienteret frontend-udvikler med performance som mærkesag

Enhver udvikler har hver sine passionsområder, hvilket ens løsninger bærer præg af. Uanset om jeg kreerer et website, en app eller platform, består mit digitale aftryk af to elementer, der altid er mærkbare for brugeren: performance og sprøde detaljer. Kombinationen af disse er dét, der skaber den sublime brugeroplevelse.

Hvis du er med på den tekniske jargon kan det nævnes, at jeg specialiserer mig i WordPress, PHP, Angular, CSS3 og Javascript. Derudover har jeg bygget Dosh, et editeringslag, som integreres med din WordPress-installation og skaber et administratorvenligt set-up. Dette samsurium af platforme og performancefokuserede programmeringssprog er den perfekte base til skabelse af lynhurtige, skarpe samt bruger- og editeringsvenlige webløsninger.

Referencer

Færdigheder og passionspunkter

Brugervenlige webløsninger

Kombinationen af Wordpress, Dosh-platformens editeringslag samt mit speciale i performancefokuserede programmeringssprog, sikrer en brugervenlig oplevelse for dine besøgende såvel som dig selv.

Apps, der øger brugerglæden

Loyale brugere skal kæles for. En app udviklet af Dosh er skræddersyet til eks. at accelerere en bestillingsproces, hvilket sikrer dine stamkunder en optimal købsoplevelse.

Et stærkt netværk

Jeg har et bredt netværk af grafiske designere, UI/UX-eksperter, SEO/SEM-fanatikere etc., der kan drages ind i dit projekt i bestræbelserne på at skabe den skarpest mulige løsning.

Søgemaskineoptimerede websites

Enhver indholdstype og skabelon baseret på Dosh-platformen er opbygget efter de seneste SEO-standarder, så rammerne for at opnå top-positioner på Google er skabt.

Følg min rejse

Læs om mine tidligere positioner, og hvad jeg har taget med i vidensrygsækken.

 • Okt., 2017
  IMPACT
  Startede som Senior Frontend Udvikler

  Vi er 150 commerce specialister, der skaber digitale købsoplevelser, som får hjerter til at banke og salget til at stige.

  Vi er specialister i digital commerce. Vi kommer helt tæt på. Identificerer det digitale potentiale og kortlægger, hvordan vi optimerer din forretning, organiserer mennesker og effektiviserer processer.

 • Mej., 2016
  Projekt: Kuhrefysio
  Lancerede Kuhrefysio's nye hjemmeside bygget med Angular SSR og WordPress REST API

  Et ret normalt website, men en ret unormalt sammensætning af teknologier på tidspunktet. Kuhrefysio var en af de første hjemmesider i verdenen baseret på Angular med Server-Side-Rendering som udgjorde en lynhurtig hjemmeside med fokus på den gode brugeroplevelse.

  Læs mere

 • Nov., 2015
  Mindworking
  Startede som Webudvikler

  Hos Danmarks største udbyder af markedsføringsværktøjer til ejendomsmæglerbranchen, stod jeg i spidsen for websiteudvikling og den bagvedliggende custom-build WordPress-platform, der udgjorde kernen i vores digitale ‘plug-n-play’-strategi.

 • Aug., 2014
  Projekt: Washa
  Lancerede Washa's nye hjemmeside

  Vækstraketten Washa, kendt bl.a. fra Løvens Hule på DR, ansatte mig pr. kontrakt til at lancere deres website således at deres digitale identitet stemte overens med dét image, de ønskede at portrættere. Herudover skulle websitet integreres med et ecommerce-system, hvilket tillod brugeren at bestille vasketøjsafhentning direkte fra washa.dk.
  Læs mere

 • Okt., 2012
  Projekt: Partner Dialog
  Lancerede Partner Dialog's nye hjemmeside

  Ansvarlig for vedvarende udvikling iført SEO-førertrøjen

  I det svært konkurrenceprægede marked for søgeord relateret til “telemarketing”, er SEO-indsatser uundværligt for at opnå eksponering på høj-volumen keywords. Jeg var i forreste geled i denne henseende hos Partner Dialog, da jeg stod for SEO-optimering af sideskabeloner såvel som sidernes content.

 • Jan., 2011
  DOSH
  Stifter & Freelance konsulent

  Jeg startede Dosh i sin tid som et outlet for at prøve nye teknologier af på mindre projekter. Det endte med at være mit levebrød over en lang årrække hvor jeg arbejdede med store og små virksomheder med projekter alt fra hjemmesider, til mobil og web applikationer.

Tag et kig på mine seneste projekter

KuhreFysio.dk

Lynendes hurtigt Wordpress website programmeret i Angular

Washa.dk

Relanceret brugergrænseflade med eCommerce-integration til online bookinger

PartnerDialog.dk

Website med skarpe SEO-optimerede rammer til en ambitiøs content-strategi

Opdater din WordPress idag!

Find ud af hvorfor det er så vigtigt at få din WordPress opdateret!

Refleksioner om projekter, teknologier, trends og strøtanker

Hvorfor skal du opdatere din WordPress installation?

Hver gang der kommer en ny WordPress opdatering ud får man en fin notifikation i sit dashboard, og tit funderer man på om det er sikkert at ins...

Gamestation.dk

Gamestation.dk var en førende webshop af gaming computere og eSports udstyr. De blev senere opkøbt af SharksGaming.dk, hvorfor websitet ikke l?...

Pread.ly

Pread.ly blev stiftet med formålet om, at skabe en hub over livsstilsblogs, hvor meningsdanneres indlæg fra egne blogs blev samlet. Via en algo...

Load more