English Danish

Står du at mangler en detaljeorienteret udvikler med en passion for lynhurtige og responsive webprojekter?

Hvis dette er tilfældet, håber jeg, at du vil læse en smule om min tilgang til mine kunder og opstart af projekter.

Jeg er blevet kendetegnet af arbejdsgivere og kunder som en opfindsom gut, der i stand til at komme op med ‘kreative’ løsninger på komplekse problemstillinger. Igennem min erfaring som selvstændig såvel som kunders kontaktperson i B2B-virksomheder, kan du forvente en imødekommende og professionel behandling.

Jeg har været et par gange rundt om den teknologiske blok, hvorfor jeg har erhvervet kompetencer indenfor en bred vifte af kodesprog, content management systemer samt performance- og monitoreringsværktøjer. Jeg stræber med andre ord efter, at kunne forsyne mine kunder med et 360-graders webprodukt, der tilfører værdi til den daglige arbejdsgang såvel som kunderne på den anden side af skærmen. Jeg står ved din side i opstartsfasen, hvor vi i fællesskab konsoliderer den skarpeste løsning ift. dine målsætninger. Jeg vil trække på mit netværk af grafikere eller samarbejde med den kreative kreatør, du har valgt. Jeg vil hernæst skabe et website, der er kendetegnet af mine to passionsområder: 1) en performance optimeret, lynhurtig løsning, 2) samt en sprød og responsiv brugergrænseflade, der er rig på transitioner og detaljer. Til slut klæder jeg dit website på med eks. Google Analytics samt plugins til dit CMS, så du nemt kan følge din hjemmesides performance.

Læs mere om, hvad du bl.a. kan forvente ved et webprodukt igennem undertegnede.

Brugervenlige webløsninger

Kombinationen af Wordpress, Dosh-platformens editeringslag samt mit speciale i performancefokuserede programmeringssprog, sikrer en brugervenlig oplevelse for dine besøgende såvel som dig selv.

Apps, der øger brugerglæden

Loyale brugere skal kæles for. En app udviklet af Dosh er skræddersyet til eks. at accelerere en bestillingsproces, hvilket sikrer dine stamkunder en optimal købsoplevelse.

Et stærkt netværk

Jeg har et bredt netværk af grafiske designere, UI/UX-eksperter, SEO/SEM-fanatikere etc., der kan drages ind i dit projekt i bestræbelserne på at skabe den skarpest mulige løsning.

Søgemaskineoptimerede websites

Enhver indholdstype og skabelon baseret på Dosh-platformen er opbygget efter de seneste SEO-standarder, så rammerne for at opnå top-positioner på Google er skabt.

“Hvorfor dig, Martin?”

Jeg er klar over, at udvalget af kompetente udviklere er stort. Spørgsmålet, du sikkert stiller, er derfor: “Hvorfor skulle vi vælge dig, Martin?” Jeg håber, at du via nedenstående referencer og brugerudtalelser vil få at se, at jeg brænder for at skabe succeshistorier. Jeg nyder, at deltage i idé- og konceptfasen, udvikle lynhurtige og brugervenlige løsninger samt følge hjemmesidens liv ved at dykke ned i dataen og spotte optimeringsmuligheder. Kort og godt: Du får en partner, der er interesseret i din forretnings succes.

Gamestation.dk

Gamestation.dk var en førende webshop af gaming computere og eSports udstyr. De blev senere opkøbt af SharksGaming.dk, hvorfor websitet ikke l?...

Pread.ly

Pread.ly blev stiftet med formålet om, at skabe en hub over livsstilsblogs, hvor meningsdanneres indlæg fra egne blogs blev samlet. Via en algo...

Partnerdialog.dk

Da en stribe af de mest gængse keywords indenfor telemarketing-søgeuniverset opbydes til et niveau, hvor det ikke længere skaber værdi, er or...

Load more

Du ønsker at puste liv i din digitale identitet. Hvad nu?

De færreste projekter starter med en udpenslet, fast plan. Mine erfaringer har påvist, at et webprojekt er en levende organisme, der udvikler sig gennem italesættelse. Frygt derfor ej, hvis du blot har en skitse eller generel idé om, hvad du ønsker at opnå og hvordan. Prøv min prisberegner nedenfor og knyt et par kommentarer til dit projekt såsom startdato, deadlines, samarbejdspartnere og budget. Jeg vil da vende retur med et forslag til, hvorledes vi griber projektet an.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

Er du med på den tekniske jargon?

Jeg har dedikeret denne sektion til dig, der stadig læser med i jagten på mere teknisk information. Hvis du er med på den tekniske jargon kan det nævnes, at jeg specialiserer mig i WordPress, PHP, Angular, CSS3 og Javascript. Derudover har jeg bygget Dosh, et editeringslag, som integreres med din WordPress-installation og skaber et administratorvenligt set-up. Dette samsurium af platforme og performancefokuserede programmeringssprog er den perfekte base til skabelse af lynhurtige, skarpe samt bruger- og editeringsvenlige webløsninger

Udover min ‘hjemmebane’, har jeg bl.a. beskæftiget mig med:

  • PHP, Node, Angular, ReactJS, Javascript, HTML og CSS.
  • API design og implementering.
  • Skalering af applikationer og fejlfinding.
  • Performance tuning af systemer – både back-end og front-end.
  • Monitorering og håndtering af applikationer og infrastruktur.
  • Projektadministration og forretningsrådgivning.
  • Bruger- og trafikanalyse, rådgivning og søgemaskineoptimering.
  • Opsætning af konto og skabeloner til e-mail marketing.

Ser du ikke umiddelbart den teknologi, din nuværende løsning er kodet i ovenfor? Tag endelig fat i mig på info@dosh.dk med en beskrivelse af dit behov og tekniske set-up.